ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: 'Ήταν επικίνδυνο να ξεφύγει'- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: 'Ήταν επικίνδυνο να ξεφύγει'- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής (27/05) στην περιοχή Ζακακίου πλησίον του Mall της Λεμεσού.

Η φωτιά κατέκαψε ξερά χόρτα, καλαμιώνες και άγρια βλάστηση. Για την κατάσβεσή της κλήθηκαν δυο Πυροσβεστικά οχήματα της Κυπριακής Δημοκρατίας καθώς και πυροσβεστικά των Βρετανικών Βάσεων.

Αστυνομική πηγή ανάφερε στο ThemaOnline πως η φωτιά τεθηκε γυρω στις 15:00 το μεσημέρι, υπό μερικό έλεγχο. Όπως μας επισημάνθηκε ήταν πολύ επικίνδυνο η πυρκαγιά να ξεφύγει λόγω των ξερών χόρτων υπάρχουν στην περιοχή.

Να σημειώσουμε πως στην περιοχή δεν υπάρχουν κατοικίες.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του ThemaOnline, στην περιοχή υπήρχαν και σοροί από σκουπίδια και μπάζα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.