ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 40χρονου – Έστειλε άλλους να απειλήσουν πρόσωπο που του χρωστούσε

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 40χρονου – Έστειλε άλλους να απειλήσουν πρόσωπο που του χρωστούσε

Συνελήφθη την Κυριακή (27/06) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 40χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απαίτησης χρημάτων με απειλές με σκοπό την κλοπή και παράνομης εισόδου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 22 του Μαϊου από κάτοικο Πάφου  ότι χρωστούσε χρήματα σε άλλο πρόσωπο με αποτέλεσμα να τον επισκεφτούν δύο άγνωστα πρόσωπα από τα οποία δέχτηκε απειλές για τα χρήματα που χρωστούσε αλλά και για την καταβολή τους.

Εναντίον του 40χρονου  προέκυψε μαρτυρία ότι εμπλέκεται στην υπόθεση και συνελήφθη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE