Φιλική τριάρα στο τελευταίο τεστ πριν το Πρωτάθλημα Εθνών – Οι Κύπριοι παίκτες που έκαναν ντεμπούτο

Φιλική τριάρα στο τελευταίο τεστ πριν το Πρωτάθλημα Εθνών – Οι Κύπριοι παίκτες που έκαναν ντεμπούτο

Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Εθνική μας ομάδα σε φιλικό αγώνα στο Αμμάν με αντίπαλο την Ιορδανία.

Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό της Εθνικής μας πριν τους επίσημους αγώνες της στο Πρωτάθλημα των Εθνών τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Οι Ιορδανοί σκόραραν με τον Jassen στο 18′ ενώ ο Siaj πέτυχε το 2-0 στο 37′. Στο 86′ ο Yousef διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Μάριος Ηλία και Στέλιος Δημητρίου πραγματοποίησαν την πρώτη τους εμφάνιση με την Εθνική Ανδρών.

Κύπρος (Ρ. Μπεν Σιμόν): Πάρντο, Τζ. Δημητρίου, Μερκής, Κατελάρης (46′ Μ. Ηλία), Μαρκάσα (87` Στ. Δημητρίου), Αρτυματάς, Κούσουλος, Λαμπάν (90′ Φυλακτού), Φροξυλιάς (53′ Ρουσιάς), Αν.Γεωργίου (82′ Αντωνιάδης), Χριστοφή (72′ Οικονομίδης).
Στον πάγκο: Γιωργαλλίδης, Χριστοδούλου, Βασιλείου, Καρώ, Παπαφώτης, Χ. Κυριάκου.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE