ΛΕΜΕΣΟΣ: Σαρωτικές έρευνες στο κέντρο της πόλης - Έλεγχος σε τρία πρόσωπα γνωστά στις Αρχές

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σαρωτικές έρευνες στο κέντρο της πόλης - Έλεγχος σε τρία πρόσωπα γνωστά στις Αρχές

Έρευνες σε τρία υποστατικά όπου διαμένουν γνωστά πρόσωπα στις Αρχές, διενήργησε το πρωί της Τρίτης (15/5) το ΤΑΕ Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, σε συνέχεια των αστυνομικών ερευνών για πάταξη της εγκληματικότητας, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, προέβησαν σε συντονισμένη επιχείρηση ερευνών σε τρία υποστατικά στο κέντρο της πόλης, όπου διαμένουν γνωστά πρόσωπα στις Αρχές.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, την πόρτα του ΤΑΕ Λεμεσού, τις τελευταίες ημέρες πέρασαν και αναμένονται να περάσουν διάφορα πρόσωπα που απασχόλησαν στο παρελθόν τις Αρχές για καταθέσεις και συστάσεις.

Θυμίζουμε ότι, την Δευτέρα (14/5), μετά από έρευνα, συνελήφθη 40χρονος, που απασχόλησε στο παρελθόν την ΥΚΑΝ, όταν εντοπίστηκαν στις κατοχή 27 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Επίσης, την Κυριακή (12/5) στην επαρχία Λεμεσού, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης σε σχέση με αδικήματα 1. Συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, 2. Απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, 3. Απόπειρας εμπρησμού και 4. Παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων. 

Πρόκειται για 38χρονο και 52χρονο και οι δύο κάτοικοι επαρχίας Λεμεσού, οι οποίοι συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE