ΛΕΜΕΣΟΣ: Γνωστός στις Αρχές ο 40χρονος - Δεν ικανοποίησαν οι εξηγήσεις του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Γνωστός στις Αρχές ο 40χρονος - Δεν ικανοποίησαν οι εξηγήσεις του

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 40χρονου που συνέλαβε την Δευτέρα (14/5) η Αστυνομία στο πλαίσιο συντονισμένων επιχειρήσεων για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος και της εγκληματικότητας γενικότερα.
 

Ο 40χρονος, που απασχόλησε στο παρελθόν την ΥΚΑΝ, συνελήφθη όταν εντοπίστηκαν στις κατοχή 27 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE