ΛΕΜΕΣΟΣ: Γνωστός στις Αρχές ο 40χρονος - Δεν ικανοποίησαν οι εξηγήσεις του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Γνωστός στις Αρχές ο 40χρονος - Δεν ικανοποίησαν οι εξηγήσεις του

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 40χρονου που συνέλαβε την Δευτέρα (14/5) η Αστυνομία στο πλαίσιο συντονισμένων επιχειρήσεων για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος και της εγκληματικότητας γενικότερα. 

Ο 40χρονος, που απασχόλησε στο παρελθόν την ΥΚΑΝ, συνελήφθη όταν εντοπίστηκαν στις κατοχή 27 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Την εκτίμηση ότι μετά από χρόνια στασιμότητας και αδιεξόδου στο Κυπριακό, έγινε εφικτή η επανεκκίνηση των διαδικασιών, έκανε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κατά τη διάρκεια τελετής βράβευσης του για την προσφορά του στον ποντιακό ελληνισμό, που έγινε σήμερα στη Γλυφάδα.