Γι’ αυτό τα τσούγκρισαν με τον Ζάντερ… Επιστολή σε ΚΟΠ και ΦΙΦΑ

Γι’ αυτό τα τσούγκρισαν με τον Ζάντερ… Επιστολή σε ΚΟΠ και ΦΙΦΑ

O λόγος που χάλασαν οι σχέσεις του επίσημου Απόλλωνα με τον Ζάντερ Σαντάνα, είναι μια επιστολή που έστειλε στην ΚΟΠ και στην ΦΙΦΑ ο δικηγόρος του Βραζιλιάνου πριν μερικές μέρες. 

Την επιστολή αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Πολίτης». Συγκεκριμένα, αναφέρεται στην επιστολή ότι ο Ζάντερ ενημέρωσε στελέχη της ομάδας του Απόλλωνα, ότι προτίθεται να αποδεχθεί πρόταση ξένης ομάδας για τη νέα σεζόν. Ζητώντας παράλληλα να του δώσουν βεβαίωση ότι το συμβόλαιο του λήγει 31η Μαίου του 2018.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE