ΛΕΜΕΣΟΣ: Μετωπική σύγκρουση – Ο σοβαρά τραυματίας είχε κλέψει το όχημα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μετωπική σύγκρουση – Ο σοβαρά τραυματίας είχε κλέψει το όχημα

Σοβαρά τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκε ο οδηγός του ενός αυτοκίνητου που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο το πρωί της Πέμπτης (10/05) στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών στο ύψος του Βατί.

Δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά. Συνέπεια τούτου ήταν να τραυματιστούν τρία άτομα.

Νεότερη πληροφόρηση μας, αναφέρει πως ο 25χρονος οδηγός έχει τραυματιστεί στα ποδιά και φέρει σοβαρά κατάγματα, ενώ έχει και κοιλιακό άλγος. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο νεαρός είχε κλέψει το όχημα από γνωστό εργοστάσιο παρασκευής μακαρονιών.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε και η οδηγός του δεύτερου οχήματος. Όπως είχαμε αναφέρει και προηγουμένως, τα οχήματα συγκρουστήκαν μετωπικά με το ένα αυτοκίνητο να καταλήγει σε χαντάκι.

Μάλιστα, στον απεγκλωβισμό των οδηγών συνέδραμαν πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο της σύγκρουσης.  

Να σημειώσουμε πως πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν ότι στο ατύχημα τραυματίστηκαν τρία πρόσωπα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΥΠΕΞ: Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας

ΥΠΕΞ: Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας

Στο πλευρό της Ουκρανίας και του ουκρανικού λαού στέκεται η Κύπρος, μετά και την πρωτοφανή σύγκρουση που προέκυψε ανάμεσα σε Ζελένσκι και Τραμπ κατά την επίσκεψη του πρώτου στο Οβάλ Γραφείο.