Τα είπε με παίκτη της ΑΕΛ ο βοηθός του Μπαλταζάρ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από τα αποδυτήρια

Τα είπε με παίκτη της ΑΕΛ ο βοηθός του Μπαλταζάρ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από τα αποδυτήρια

Δεν έλειψαν τα πηγαδάκια με το τέλος του αγώνα…

Όπως και μέσα στον αγωνιστικό χώρο έτσι και σε αυτόν των αποδυτηρίων υπήρξαν κάποια πηγαδάκια από τους ανθρώπους της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ.

Ο φωτογραφικός φακός του Themasports.com συνέλαβε τον βοηθό του Μπρούνο Μπαλταζάρ, τον Γκιγιέρμε Σάντος να τα λέει μαζί με τον Μιτρέα στον χώρο των αποδυτηριών.

Tόσο ο Μπαλταζάρ, όσο και ο Σάντος (βλ.φώτο) γνωρίζουν αρκετά καλά τους ποδοσφαιριστές των «γαλαζοκιτρίνων» της Λεμεσού αφού ως πριν λίγο καιρό αμφότεροι δούλευαν εκεί στην ΑΕΛ.

Δείτε την φωτογραφία:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE