Συγκλονίζει ο Ανδρέας Τρικωμίτης! Έτσι θα τιμήσει τον αδικοχαμένο πιλότο, Γιώργο Μπαλταδώρο – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει ο Ανδρέας Τρικωμίτης! Έτσι θα τιμήσει τον αδικοχαμένο πιλότο, Γιώργο Μπαλταδώρο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ανδρέας Τρικωμίτης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους στο MCP 8 στις 5 Μαΐου και θα αντιμετωπίσει τον Robert Oganesyan.

Ο Κύπριος MMAer έχει σημειώσει 3 νίκες στην μέχρι τώρα καριέρα του ενώ στον τελευταίο του αγώνα επικράτησε με πλειοψηφική απόφαση επί του Mark Kinsella στο Cage Warriors.

Μάλιστα με ανάρτηση του ο Κύπριος αθλητής αναφέρει πως ο αγώνας που θα δώσει το Σάββατο στις 5 Μαίου θα είναι αφιερωμένος στην μνήμη του αδικοχαμένου πιλότου, χειριστή του μοιραίου Mirage 2000-5 που συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή εννέα ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου στις 12 Απριλίου.

Μια συγκινητική κίνηση από τον Ανδρέα Τρικωμίτη.

Δείτε την ανάρτηση του:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE