ΛΑΡΝΑΚΑ: Άφησε πίσω του στοιχεία η 20χρονη κλέφτρα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Άφησε πίσω του στοιχεία η 20χρονη κλέφτρα

Καταγγέλθηκε την Δευτέρα (30/5) στην Αστυνομία από 55χρονο ότι, μεταξύ τέλος Μαρτίου και 30 Απριλίου, 2018, άγνωστοι έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα από την οικία του στην επαρχία Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία συνέλαβε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (30/4) εικοσάχρονη, την οποία  έθεσε υπό κράτηση σε σχέση με τη διερεύνηση καταγγελίας 55χρονου ότι μεταξύ τέλος Μαρτίου και 30 Απριλίου άγνωστοι έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα από την οικία του στην επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, ο 55χρονος κατήγγειλε την κλοπή τη Δευτέρα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου συνεχίζει τις εξετάσεις

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία μεταφέρεται τετράχρονο αγοράκι που εντοπίστηκε από λουόμενη να βρίσκεται στο βυθό της πισίνας, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE