Στους 34 βαθμούς οι θερμοκρασία αλλά... με βροχές!

Στους 34 βαθμούς οι θερμοκρασία αλλά... με βροχές!

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, από την Τρίτη (1/5) το µεσηµέρι.

Την Τρίτη 1/5 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά, από το µεσηµέρι και µετά. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και στα προσήνεµα µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά µέχρι βόρειοι, γενικά ασθενείς, 3 µποφόρ, αλλά παροδικά στα νοτιοδυτικά µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα προσήνεµα και ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη 2/5 και την Πέµπτη 3/5 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά από νωρίς το απόγευµα τοπικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Παρασκευή 4/5 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από νωρίς το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Σειρά σημαντικών συναντήσεων είχε σήμερα στην πρωτεύουσα της Δανίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων, ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, όπως ανέφερε η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλενα Ραουνά.