Καταθέσεις υπόπτων: ‘Χρήση ναρκωτικών πριν τον φόνο’

Καταθέσεις υπόπτων: ‘Χρήση ναρκωτικών πριν τον φόνο’

Άλλα διάσταση φέρονται να δίνουν στην υπόθεση, οι καταθέσεις δυο εκ των τεσσάρων συλληφθέντων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ‘Φιλελεύθερο’, σε καταθέσεις των δύο από τους τέσσερις συλληφθέντες, εμμένουν στην θέση τους ότι ο Λοΐζος Τζιωνής είναι ο άνθρωπος που σκότωσε το ζεύγος Χατζηγεωργίου, ενώ φέρονται να ισχυρίστηκαν ότι ο 33χρονος πριν τον φόνο έκανε χρήση ναρκωτικών.

Στην βάση αυτών των καταθέσεων, δίνεται άλλη διάσταση στην όλη δράση, τόσο κατά την διάρκεια όσο και μετά την διάπραξη του εγκλήματος, χωρίς ωστόσο να αλλοιώνεται η ευθύνη ή η ενοχή του, αν τελικά αποδειχθεί ότι ο 33χρονος είναι ο δολοφόνος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα ηλικίας 46 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Τη 46χρονη φέρεται να τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE