Δεν ήταν χαρούμενα τα γενέθλια του Στρούνα (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν ήταν χαρούμενα τα γενέθλια του Στρούνα (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ανόρθωση ενημερώνει:

«Τα 29 του χρόνια έκλεισε σήμερα ο Στρούνα, ο οποίος έσβησε πριν την έναρξη της προπόνησης κεράκια που αναλογούν στην ηλικία του σε τούρτα που ετοιμάστηκε για τον ίδιο λόγω των γενεθλίων του.

Ως είθισται, στα γενέθλια του, ο κάθε ποδοσφαιριστής βγάζει ένα μικρό λόγο, με τον Σλοβένο αμυντικό να αναφέρει τα εξής:

«Δεν μπορώ να πω πως πρόκειται για ιδιαίτερα χαρούμενα γενέθλια, ιδιαίτερα μετά το χθεσινό αποτέλεσμα. Στη ζωή ωστόσο κάποιες φορές είναι καλό να παίρνεις κάποια μαθήματα, με την ελπίδα πως στο μέλλον θα έρθουν καλύτερες μέρες. Θα ήθελα λοιπόν να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές και παράλληλα να προσθέσω και κάτι άλλο επί της ευκαιρίας. Πριν από σχεδόν ένα μήνα απεκόμισα ένα σοβαρό τραυματισμό μετά από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και η στήριξη σας ήταν άμεση. Σημαίνει πάρα πολλά για εμένα όλο αυτό, καθώς με βοήθησε να το ξεπεράσω και γι’ αυτό θα ήθελα να σας ευχαριστήσω».

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Επίσκεψη αστραπή στη Νέα Υόρκη πραγματοποιεί ο ΥΠΕΞ Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE