Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αντόνιο Κόστα - Συζήτησαν ενόψει της συνάντησης στη Γενεύη
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε απόψε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα.
Μεγαλύτερο ενδιαφέρον υπάρχει για αντικατάσταση του Ισπανού σέντερ μπακ, αφού για τον άξονα της μεσαίας γραμμής υπάρχουν αρκετές επιλογές.
Βασικά το ερωτηματικό που προκύπτει είναι αν o Aυγουστή θα… μετατοπίσει στον Άλεφ Ντος Σάντος, σε ρόλο παρτενέρ του Ρομπέρζ ή θα δώσει φανέλα βασικού στον Ρουμάνο Πιτσιάν.
Ο τελευταίος μετρά συνολικά 5 συμμετοχές με την ομάδα. Δυο στο πρωτάθλημα, δυο στην Ευρώπη και μια στο κύπελλο. Η τελευταία του, ήταν στον αγώνα κυπέλλου με τον Οθέλλο εκτός έδρας στις 14 Φεβρουαρίου, όταν η ομάδα ηττήθηκε με 1-0.
Θα ήταν υποψήφιος για ενδεκάδα και ο Αγγελή, αν δεν… «πάθαινε» θλάση την περασμένη εβδομάδα. Ο έμπειρος Κύπριος στόπερ, ουσιαστικά χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.
Για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, στο σενάριο που πάει ο Άλεφ κεντρικός μπακ, τότε μια πιθανή τριάδα είναι Σακέτι, Μάρκοβιτς, Μαρτίνες. Εκτός αν «χρίσε» επιτελικό χαφ τον Φώτη Παπουλή και ξεκινήσει αριστερό εξτρέμ τον Σκέμπρι.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις