ΛΑΡΝΑΚΑ: Πυρκαγιά σε οίκο νυφικών

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πυρκαγιά σε οίκο νυφικών

Ξέσπασε πυρκαγιά σε κατάστημα νυφικών στην Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, η ώρα 10.26 την Δευτέρα (9/4) λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε κατάστημα νυμφικών, στη Λάρνακα.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας ‘Υπ/μου Α. Παπαδόπουλου’ με 2 πυροσβεστικά οχήματα.

Η πυρκαγιά ήταν σε νυμφικό και κατασβέστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με χρήση πυροσβεστήρα ξηρής σκόνης από θαμώνες διπλανής καφετέριας οι οποίοι παραβίασαν το υαλοπίνακα και εισήρθαν στο κατάστημα.

Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έγινε εξαερισμός με  χρήση αναπνευστικών συσκευών και χρήση συσκευής εξαερισμού θετικής πίεσης.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία και η πυρκαγιά προκλήθηκε από ακτινοβολία λαμπτήρα φωτισμού.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2026, φαίνεται πως θα διαμορφώσουν ένα νέο, πιο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, με ριζικές διαφοροποιήσεις από τις εκλογές του 2021.