Στη Γενεύη ο ΠτΔ και η κυπριακή αποστολή: «Πυξίδα μας η ελπίδα» - Δείτε φωτογραφίες
Στην Γενεύη έφτασε η κυπριακή αποστολή ενόψει της άτυπης διάσκεψης για το Κυπριακό.
Σύμφωνα με τη Μπαρτσελόνα ο Αργεντινός έχει 25 γκολ με φάουλ στο πρωτάθλημα έναντι 19 του Πορτογάλου, αφήνοντας πιο πίσω τους Ρομπέρτο Καρλος (16), Ροναλντίνιο (15), Ντούντα (13), Ασουνσάο (12) και Ριβάλντο (11).
Mε επτά αγωνιστικές ακόμα, ο Μέσι μπορεί να ξεπεράσει το ρεκόρ του Ροναλντίνιο από τη σεζόν 2006-07, όταν ο Βραζιλιάνος είχε τότε πετύχει έξι όσα έχει τώρα και ο Αργεντινός άσος της Μπάρτσα.
Σε αυτά τα 25 στο πρωτάθλημα πρέπει να προστεθούν τα τρία στο Champions League, άλλα τρία στο Κύπελλο, άλλα δύο στο Ευρωπαϊκό Super Cup και ένα στο Ισπανικό Super Cup, τα οποία φέρνουν το σύνολο για τον Μέσι στα 34 γκολ. Δύο περισσότερο από τον Κριστιάνο που συνολικά έχει 32, με 19 στο πρωτάθλημα, δέκα στο 10 Champions League, δύο στο Κύπελλο και ένα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.
Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις