ΚΑΙΡΟΣ: Πάσχα με βροχές και καταιγίδες- Που θα «ανοίξουν» οι ουρανοί

ΚΑΙΡΟΣ: Πάσχα με βροχές και καταιγίδες- Που θα «ανοίξουν» οι ουρανοί

Χαµηλή πίεση αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή.

 

Απόψε Μεγάλο Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Τοπικά, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Πάσχα, τοπικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µετά το µεσηµέρι µεµονωµένες βροχές, ενώ δεν αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια, τα ορεινά, αλλά και περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και µετά το µεσηµέρι τοπικά στα προσήνεµα παράλια, µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και τοπικά το απόγευµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και ενδέχεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος και αργότερα κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις περιοχές των καταιγίδων ενδέχεται να πέσει και χαλάζι. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.

 Την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος και αργότερα κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά. Στις περιοχές των καταιγίδων ενδέχεται να πέσει και χαλάζι. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Τρίτη ενώ την Τετάρτη αναµένεται άνοδος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE