Αυτό είναι το πιο ακριβό πασχαλινό αυγό του κόσμου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αυτό είναι το πιο ακριβό πασχαλινό αυγό του κόσμου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βελγική μαύρη και λευκή σοκολάτα, βρώσιμος χρυσός και πέρλες λευκής σοκολάτας συνθέτουν ένα από τα πιο ακριβά σοκολατένια αυγά του κόσμου.

Το σοκολατένιο αυγό είναι δημιουργία της Cherish Finden για τη γνωστή βελγική σοκολατοποιΐα Godiva και κοστίζει περίπου 5.700 ευρώ! Το πανάκριβο αυγό ζυγίζει 25 κιλά και έχει εντυπωσιακό στολισμό, ενώ συνοδεύεται από πέντε μικρότερα αυγά των 420 γραμμαρίων.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE