Τι θα πράξει για αυτή τη… «φλέγον» θέση στο ντέρμπι «αιωνίων»

Τι θα πράξει για αυτή τη… «φλέγον» θέση στο ντέρμπι «αιωνίων»

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, το καλοσκέφτεται για τις αλλαγές, βασικά το πλάνο, που πρόκειται να παρατάξει στο προσεχές ντέρμπι της ομάδας, τη μεθεπόμενη Κυριακή με την Ομόνοια.

Μία εκ των θέσεων που… «καίει» είναι αυτή του επιτελικού μέσου, μιας και ο Εμπεσίλιο τον τελευταίο καιρό δεν είναι και στα πολύ καλά του, αρκετά πίσω από τον πραγματικό αγωνιστικό του εαυτό.

Έτσι, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ δεν αποκλείεται να μην τον ξεκινήσει στο προσεχές ντέρμπι αιωνίων, θέλοντας συνάμα να δώσει ευκαιρία για ανάσες στον Εμπεσίλιο.

Παίκτες, όπως Ζαχίντ και Σάλαϊ, μπορούν να αγωνιστούν σε αυτή τη θέση.  Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας την ερχόμενη βδομάδα, μέσα από τις προπονήσεις που θα γίνουν, θα δοκιμάσει, θα ξεκαθαρίσει, πιθανότατα, το τι θα πράξει για τη θέαη «δεκάρι» για το ντέρμπι του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Ομόνοια

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE