Ο Παναθηναϊκός δεν πεθαίνει!

Ο Παναθηναϊκός δεν πεθαίνει!

Αν και αυτοκτόνησε στην κανονική διάρκεια, ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο με buzzer beater του Τζέιμς και… το χέρι του Θεού να νικήσει την Αρμάνι (96-95), περιμένοντας «δώρο» από Ολυμπιακό ή Ρεάλ!

Έμεινε όρθιος στο Μιλάνο με δραματικό τρόπο και ελπίζει την ύστατη ώρα για το πλεονέκτημα έδρας ο Παναθηναϊκός!

Αν και βρέθηκαν στο -17 στο 27’, αν και αυτοκτόνησαν στο φινάλε της κανονικής διάρκειας (όταν σχεδόν σε νεκρό χρόνο ο Σίνγκλετον έκανε φάουλ για τρεις βολές που έστειλε το ματς στην παράταση), οι πράσινοι βρήκαν τον τρόπο να νικήσουν την Αρμάνι (96-95) και να περιμένουν ήττα του Ολυμπιακού από τη Ζαλγκίρις ή ήττα της Ρεάλ από την Μπάμπεργκ για να είναι οριστικά στην τετράδα.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως αποφεύχθηκε οριστικά το ενδεχόμενο ελληνικού «εμφυλίου».

Τα δεκάλεπτα: 27-18, 55-42, 69-61, 87-87 (κ.α), 95-96

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ -  Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ - Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Τον ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, ως γέφυρας της Ευρώπης στο σταυροδρόμι Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής, εξήρε ο Βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος Αλέξανδρος, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τρίτη, σημειώνοντας ότι η Κύπρος αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τα θέματα που προκύπτουν στην περιοχή αυτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE