Δεν νίκησε αλλά υπάρχει ακόμα δρόμος

Δεν νίκησε αλλά υπάρχει ακόμα δρόμος

Άλλους δύο πόντους έχασε ο ΑΠΟΕΛ στην μάχη που κάνει για το πρωτάθλημα. Η ισοπαλία στο ‘Παπ’ έφερε την ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ στο -2 από τον Απόλλωνα που νίκησε την Ομόνοια.

Πήγε να αλλάξει λίγο η μουρμούρα στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Ανόρθωση αλλά από το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο και μετά, όταν ο Μπαλταζάρ έψαξε την λύση από τον πάγκο επανήλθε η μουρμούρα.

Όλα καλά στο πρώτο ημίχρονο μπορούμε να πούμε όπου είδαμε κατά κύριο λόγο την πιο ορθολογιστική ενδεκάδα για φέτος. Δύο αμυντικά χαφ με Μοράις και Σόουζα, ένας μέσος σε ελεύθερο ρόλο ο Εμπεσίλιο και δύο φτερά σαν πλάγιοι επιθετικοί (Όρ και Σαλλάι).

Αρκετά καλό και ωραίο ποδόσφαιρο από τον ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ημίχρονο που είχε, επιθέσεις από τα πλάγια σε μια πολύ καλή εμφάνιση. Όταν ο Μπαλταζάρ γύρισε στον πάγκο του όμως να δει τις αλλαγές δεν υπήρχε κανένας πλάγιος επιθετικός και τα πειράματα άρχισαν με το αποτέλεσμα να είναι γνωστό.

Κάποιες λάθος επιλογές στην αρχή της σεζόν και οι ατυχίες με τους τραυματισμούς έφεραν την ομάδα σε αυτό σημείο αλλά δεν είναι επί της ώρας. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν και η ομάδα του ΑΠΟΕΛ αν θέλει να κατακτήσει το 6ο συνεχόμενο πρέπει να κάνει το πέντε στα πέντε. Δύσκολο το πρόγραμμα για τον ΑΠΟΕΛ που έχει ακόμη ΑΕΚ στο Αρένα και Απόλλωνα στην Λευκωσία.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΗΚΟ: Ανοίγει η συζήτηση για καταστατικές αλλαγές - Σήμερα συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο - Την Τετάρτη, η Κεντρική Επιτροπή - Προβληματισμός για περιορισμό θητειών

ΔΗΚΟ: Ανοίγει η συζήτηση για καταστατικές αλλαγές - Σήμερα συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο - Την Τετάρτη, η Κεντρική Επιτροπή - Προβληματισμός για περιορισμό θητειών

Σε αλλαγές, που σηματοδοτούν την πορεία προς τις βουλευτικές εκλογές, αναμένεται να προβεί το ΔΗΚΟ, το οποίο ετοιμάζεται για το πολιτικό συνέδριο, στις 22 και 23 Μαρτίου. Σήμερα, αναμένεται να συνέλθει το Εκτελεστικό γραφείο του κόμματος, το οποίο θα καταθέσει εισηγήσεις, προτάσεις για τις καταστατικές αλλαγές, οι οποίες θα πάνε στην Κεντρική Επιτροπή, που θα συνεδριάσει την Τετάρτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE