ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 16χρονος πιάστηκε με σιδερογροθιά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 16χρονος πιάστηκε με σιδερογροθιά

Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (4/4) 16χρονος με σιδερογροθιά στην τσάντα.

Αποτελέσματα φαίνεται να φέρνουν οι περιπολίες της Αστυνομίας σε όλες τις πόλεις για πάταξη του φαινομένου της οχληρίας και της κατοχής κροτίδων.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σε ανοιχτό χώρο, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, ομάδα περίπου 15 προσώπων, να βρίσκονται γύρω από εστία φωτιάς.

Όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν τους νεαρούς, ένας από αυτούς προσπάθησε να φύγει κρατώντας μια τσάντα.

Ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας και μετά από έρευνα που έγινε στην τσάντα, εντοπίστηκε μια σιδερογροθιά.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 16χρονο, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. 

Οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωριού, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.       

Θυμίζουμε ότι τις βραδινές ώρες της Τετάρτης (4/4), τόσο στην Λευκωσία (Λυθροδρόντα), όσο και στην Λεμεσό (Μουτταγιάκα), συνελήφθησαν πρόσωπα ύστερα από περιπολίες της Αστυνομίας για την πάταξη του φαινομένου οχληρίας και κατοχής κροτίδων. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE