H θέση που δίνουν στην Φουρέιρα τα προγνωστικά

H θέση που δίνουν στην Φουρέιρα τα προγνωστικά

Κάθε μέρα που περνά είναι υπέρ της Φουρέιρα όσον αφορά στην συμμετοχή της στην Eurovision. 

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τη Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου στην Πορτογαλία, και όπως είναι φυσικό, ήδη βγήκαν τα προγνωστικά.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Στη φωλιά των κου κου», η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στην 11η θέση των στοιχημάτων όσον αφορά τον ημιτελικό, ενώ η Γιάννα Τερζή στην 6η.

Όσο για το γενικό σύνολο των 43 χωρών; Η Γιάννα Τερζή καταλαμβάνει μέχρι στιγμής την 11η θέση, ενώ η Ελένη Φουρέιρα και το «Fuego» την 24η.

Όλα αυτά ωστόσο μπορούν να ανατραπούν, καθώς ακόμη δεν έχουμε δει πώς θα εμφανιστούν επί σκηνής η Κύπρος και η Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE