ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε δύο 18χρονους – Τους πρόδωσαν οι ‘μούζες’

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε δύο 18χρονους – Τους πρόδωσαν οι ‘μούζες’

Στη σύλληψη δύο 18χρονων προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό, για διαδοχικές φωτιές που ξέσπασαν στην περιοχή Μουτταγιάκα.

Στην περιοχή Μουτταγιάκα πλησίον του αυτοκινητόδρομου, ξέσπασαν διαδοχικά τρεις διαδοχικές εστίες φωτιάς, γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (5/4).

Πυροσβεστική και Αστυνομία έσπευσαν στο σημείο.

Η Πυροσβεστική κατέσβησε τις φωτιές, ενώ η Αστυνομία πραγματοποίησε έρευνες στην περιοχή για να εντοπίσει τους δράστες.

Κατά τις έρευνες, εντοπίστηκαν στην περιοχή δύο 18χρονοι που επέβαιναν σε μοτοποδήλατο χωρίς φώτα τροχαίας και πινακίδες εγγραφής, οι οποίοι φέρονταν να προσπαθούν να διαφύγουν από το σημείο.

Επίσης, τα πρόσωπα και τα χέρια των δύο 18χρονων, ήταν μαυρισμένα, κάτι για το οποίο δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθούν.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει για την ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται στις 5 Σεπτεμβρίου να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο, σε μια εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη σκιά μιας παρατεταμένης εσωστρέφειας και έντονης δημόσιας αντιπαράθεσης, για την ίδια την εκλογική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE