ΛΕΜΕΣΟΣ: 24χρονες 'ξάφριζαν' κόσμο σε εμπορικό κέντρο

ΛΕΜΕΣΟΣ: 24χρονες 'ξάφριζαν' κόσμο σε εμπορικό κέντρο

Στη σύλληψη δύο γυναικών 24 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υποθέσεις κλοπών από πρόσωπα, προχώρησε την Τετάρτη (4/4) η Αστυνομία.

Εναντίον των δύο γυναικών προέκυψε μαρτυρία, ότι ενέχονται σε δύο υποθέσεις κλοπών πορτοφολιών από τσάντες γυναικών, που διαπράχθηκαν σε εμπορικό κέντρο στη Λεμεσό, την 1η και 2α Απριλίου 2018.

Οι δύο 24χρονες, εντοπίστηκαν την Τετάρτη (4/4) από τους φρουρούς ασφαλείας του εμπορικού κέντρου, κατά την επίσκεψή τους εκεί.

Ακινητοποιήθηκαν και κλήθηκε στη σκηνή Αστυνομία, μέλη της οποίας τις συνέλαβαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.