Στην Άγκυρα ο Πρόεδρος της Ρωσίας

Στην Άγκυρα ο Πρόεδρος της Ρωσίας

Στην Άγκυρα έφτασε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαδιμίρ Πούτιν για το θεμέλιο λίθο του πυρηνικού σταθμού Ακκουγιου, που θα θέσουν μαζί με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν και στη συνέχεια θα έχουν διμερείς επαφές.

Η τουρκική αστυνομία βρίσκεται σε συναγερμό. Τέσσερις χιλιάδες αστυνομικοί ανέλαβαν καθήκοντα στην Άγκυρα για την προστασία του Βλαδιμίρ Πούτιν και του Ιρανού Προέδρου, ο οποίος επίσης αναμένεται για την τριμερή μεταξύ Τουρκίας-Ρωσίας και Ιράν την Τετάρτη στην Άγκυρα για το Συριακό.

Ερντογάν και Πούτιν συναντώνται για 12η φορά μετά τη ρωσοτουρκική κρίση και σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο οι σχέσεις συνεχίζονται με αποφασιστικότητα. Η συνάντηση πραγματοποιείται στη σκιά της διπλωματικής έντασης με τη Δύση, ενώ αναμένεται να λάβουν αποφάσεις για οικονομική συνεργασία και για το Συριακό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE