ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Νεκρός γιος πολιτικού- Εντοπίστηκε μέσα στα αίματα

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Νεκρός γιος πολιτικού- Εντοπίστηκε μέσα στα αίματα

Τραγωδία για γνωστό πολιτικό στα κατεχόμενα καθώς ο 33χρονος γιος της βρέθηκε νεκρός στην οικία που διαμένει στην Κωνσταντινούπολη.

Πρόκειται για τον Cetin Öztoprak, γιο του πρώην λεγόμενου «υπουργού» παιδείας του  ψευδοκράτους Canan Öztoprak, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως «ακτιβιστής της ειρήνης».

Ο 33χρονος σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τ/κ τύπο είχε να δώσει σημεία ζωής για δύο μέρες με αποτέλεσμα οι γείτονες να καλέσουν αστυνομία, άντρες της οποίας με τη βοήθεια κλειδαρά, μπήκαν στην οικία και εντόπισαν τον Tσετίν Οζτοπράκ νεκρό στο κρεβάτι του, μέσα στα αίματα.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία της Κωνσταντινούπολης και αποκλείστηκε εκ πρώτης η εγκληματική ενέργεια, ενώ η είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη σε φίλους και συγγενείς στην κατεχόμενη Κύπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Λονδίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμβληματικής εκστρατείας για επαναπατρισμού ταλέντου στην Κύπρο, «Minds in Cyprus», με την πρώτη μεγάλη εκδήλωση να πραγματοποιείται αύριο, 21 Μαΐου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.