ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝ/ΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η κατάσταση του 33χρονου οδηγού

ΘΑΝ/ΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η κατάσταση του 33χρονου οδηγού

Στο τροχαίο δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή στον 44χρονο Ελλαδίτη, Ηλία Παπαευθυμίου, ενεπλάκη και δεύτερο όχημα που οδηγείτο από 33χρονο κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος από τα ξημερώματα της Κυριακής (31/3) νοσηλεύεται στην εντατική.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με τον Υπεύθυνο Τροχαίας Λεμεσού, κ. Μιχάλη Μιχαήλ, ο 44χρονος από την Ελλάδα κατευθυνόταν στον αυτοκινητόδρομο από Λεμεσό προς Λευκωσία, από τις αντίθετες λωρίδες κατεύθυνσης (Λευκωσία – Λεμεσού), με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με όχημα σαλούν, που οδηγείτο από 33χρονο κάτοικο Λεμεσού. 

Ο 44χρονος Ηλίας, δυστυχώς υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του, ενώ ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ενημερώθηκε η οικογένεια του άτυχου Ηλία - Καταλείπει δύο παιδιά

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ο 33χρονος κάτοικος Λεμεσού, παρά το γεγονός ότι συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική του Γεν. Νοσοκομείου της πόλης, και παρά τα τραύματα που φέρει στο σώμα η κατάστασή του είναι σταθερή. Στα ευχάριστα είναι ότι πλέον επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Ο 33χρονος κρατείται στην Μονάδα Εντατικής για παρακολούθηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top