ΘΑΝ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Εργαζόταν και ζούσε με την οικογένειά του στην Κύπρο ο άτυχος Ηλίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Εργαζόταν και ζούσε με την οικογένειά του στην Κύπρο ο άτυχος Ηλίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με την σύζυγό του και τα δύο του παιδιά, ζούσε στην Λεμεσό, όπου και εργαζόταν, ο 44χρονος Ελλαδίτης, που ‘έσβησε’ στην άσφαλτο, τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/3).

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο αποβιώσαντας Ηλίας Παπαευθυμίου, κατάγεται από το Αγρίνιο της Ελλάδας, ενώ τα τελευταία χρόνια ζούσε και εργαζόταν στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα, στην Λεμεσό.

Στο πλευρό του, ήταν η σύζυγός του και τα δύο ανήλικα παιδιά του. Η υπόλοιπη οικογένειά του (γονείς) βρίσκεται στην Ελλάδα.

Σημειώνεται επίσης ότι ο Ηλίας, γιόρτασε τα 44α γενέθλιά του, μόλις 30 ημέρες πριν συμβεί το μοιραίο.

Τόσο η οικογένειά, όσο και οι φίλοι του άτυχου 44χρονου, πενθούν για τον χαμό του αγαπημένου τους Ηλία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Δηλώσεις αισιοδοξίας, αλλά καμία ουσιαστική κατάληξη

Κυπριακό: Δηλώσεις αισιοδοξίας, αλλά καμία ουσιαστική κατάληξη

Η χθεσινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν επιβεβαίωσε, για ακόμη μία φορά, το γνώριμο μοτίβο στο Κυπριακό: θετικό κλίμα στις δηλώσεις, αλλά χωρίς ουσιαστική κατάληξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE