ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ενημερώθηκε η οικογένεια του άτυχου Ηλία - Καταλείπει δύο παιδιά

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ενημερώθηκε η οικογένεια του άτυχου Ηλία - Καταλείπει δύο παιδιά

Ενημερώθηκε η οικογένεια του άτυχου 44χρονου Ελλαδίτη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/3).

Ο Ηλίας Παπαευθυμίου από την Ελλάδα, είναι ο άτυχος άντρας που έχασε τη ζωή του στο νέο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού, τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/3).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η οικογένεια του άτυχου 44χρονου έχει ενημερωθεί. Οι γονείς του άτυχου Ηλία, βρίσκοτναι στην Ελλάδα, ενώ η σύζυγος και τα δύο του παιδιά είναι στην Κύπρο.

Ο 44χρονος ήταν Έλληνας υπήκοος, ωστόσο το τελευταίο διάστημα κατοικούσε την Λεμεσό.  

Θυμίζουμε ότι από την σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά και 33χρονος κάτοικος Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE