Βρέχει… εκατομμύρια και στην Ατλέτικο! ΟΛΑ τα συμβόλαια των παικτών της

Βρέχει… εκατομμύρια και στην Ατλέτικο! ΟΛΑ τα συμβόλαια των παικτών της

Στην Ισπανία ρέει άφθονο το χρήμα και μετά τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, τη «σκυτάλη» παίρνει η Ατλέτικο, που έχει κι αυτή την ευχέρεια να προσφέρει στους παίκτες της «μεγαλειώδη» συμβόλαια.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να μπει στην ελίτ των ευρωπαϊκών ομάδων και σε αυτό συντέλεσε και η ανάληψη της ηγεσίας από τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Πέντε τίτλοι και δύο χαμένοι τελικοί Champions League είναι ο απολογισμός του Αργεντινού προπονητή με τον σύλλογο μέχρι σήμερα και με αυτές τις διακρίσεις λογικό είναι τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών να «εκτοξευτούν» στα ύψη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Global Sports Salaries Survey που δημοσιεύει τις αμοιβές των αθλητών όλου του κόσμου, τα ποσά που προσφέρει η Ατλέτικο στους παίκτες της είναι ηγεμονικά και έχουν μέσο όρο τα 4 εκατ. ευρώ.

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα να προσφέρει περισσότερα, όμως οι «ροχιμπλάνκος» ακολουθούν τους δύο μεγάλους και βρίσκονται στη τρίτη θέση της συγκεκριμένης λίστας στην Ισπανία.

Τα συμβόλαια της ομάδας αποκαλύφθηκαν και τα νούμερα είναι πραγματικά ιλιγγιώδη, ειδικά όταν διαπιστώσει κανείς πόσα λαμβάνει τον χρόνο ο τερματοφύλακας Γιαν Όμπλακ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ:

ΓΙΑΝ ΟΜΠΛΑΚ: 5.000.000€

ΑΞΕΛ ΒΕΡΝΕΡ: 1.200.000€

ΝΤΙΕΓΚΟ ΓΚΟΝΤΙΝ: 5.000.000€

ΣΤΕΦΑΝ ΣΑΒΙΤΣ: 2.000.000€

ΧΟΣΕ ΧΙΜΕΝΕΘ: 2.500.000€

ΛΟΥΚΑΣ ΧΕΡΝΑΝΤΕΣ: 2.000.000€

ΦΙΛΙΠΕ ΛΟΥΙΣ: 3.700.000€

ΣΙΜΕ ΒΡΣΑΛΙΚΟ: 2.000.000€

ΧΟΥΑΝΦΡΑΝ ΤΟΡΡΕΣ: 3.500.000€

ΤΟΜΑΣ ΠΑΡΤΕΪ: 1.000.000€ (ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ)

ΚΟΚΕ: 7.500.000€

ΣΑΟΥΛ ΝΙΓΚΕΘ: 5.000.000€

ΓΚΑΜΠΙ: 3.500.000€

ΒΙΤΟΛΟ: 5.000.000€

ΑΝΧΕΛ ΚΟΡΕΑ: 2.500.000€

ΑΝΤΟΥΑΝ ΓΚΡΙΕΖΜΑΝ: 10.000.000€

ΝΤΙΕΓΚΟ ΚΟΣΤΑ: 8.500.000€

ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΤΟΡΕΣ: 4.000.000€

ΚΕΒΙΝ ΓΚΑΜΕΪΡΟ: 3.500.000€

Πηγή: Contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE