Φανιέρος για Ομόνοια – Το ξεκάθαρο του μήνυμα προς τον Κατσουρίδη

Φανιέρος για Ομόνοια – Το ξεκάθαρο του μήνυμα προς τον Κατσουρίδη

Ένας εκ των καλεσμένων της εβδομαδιαίας αθλητικής τηλεοπτικής εκπομπής του ΡΙΚ «Γκολ και Θέαμα» ήταν το βράδυ της Δευτέρας (26-03-2018) ο πρόεδρος του Ερμή Αραδίππου, Λούκας Φανιέρος.

Μεταξύ άλλων σημαντικών του τοποθετήσεων, ο Λούκας Φανιέρος αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον του για να εμπλακεί με τα διοικητικά της Ομόνοιας.

Αναλυτικά τι είπε:

«Ενδιαφερθήκαμε ναι και είχα κάποιες επαφές. Η Ομόνοια είναι Ομόνοια. Όταν φύγει η Ομόνοια από το πρωτάθλημα δεν θα έχει πρωτάθλημα. Δεν συμφέρει ούτε του Λούκα, ούτε του Πετρίδη, ούτε εσάς, ούτε της ΚΟΠ να είναι αδύνατη η Ομόνοια.  Εγώ είμαι πρόεδρος του Ερμή, η ομάδα μου είναι ο Ερμής. Επιχειρηματικά όμως… Η Ομόνοια είναι μια ομάδα που έχει λεφτά. Αν είσαι σωστός επιχειρηματίας η Ομόνοια έχει πολλά λεφτά και δόξα. Μας ενδιαφέρει η δόξα.  Μακάρι ο κύριος Κατσουρίδης να πετύχει αλλά μόνος του δεν μπορεί. Του το λέω εγώ!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.