Αποκάλυψε ο Φανιέρος ποιον θεωρεί καλύτερο πρόεδρο ομάδας

Αποκάλυψε ο Φανιέρος ποιον θεωρεί καλύτερο πρόεδρο ομάδας

Επί ευκαιρίας της παρουσίας του στην τηλεοπτική αθλητική εκπομπή «Γκολ και θέαμα» ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, δεν δίστασε να πει ποιος πρόεδρος κυπριακής ομάδας είναι ο καλύτερος κατά την άποψη του.

«Ο Πετρίδης. Έφερε παίκτες και ομάδες μεγάλες στην Κύπρο, πήρε το ΑΠΟΕΛ ψηλά με εκατομμύρια. Φυσικά και είναι ο καλύτερος» η απάντηση του Λούκα Φανιέρου.

Διαβάστε επίσης:

Φανιέρος για Ομόνοια – Το ξεκάθαρο του μήνυμα προς τον Κατσουρίδη

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE