Γι’ αυτόν τον προπονητή «σφάζονται» Μπάγερν και Ντόρτμουντ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γι’ αυτόν τον προπονητή «σφάζονται» Μπάγερν και Ντόρτμουντ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Λουσιέν Φαβρ ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ότι το καλοκαίρι αποχωρεί από την Νις, φουντώνοντας τις φήμες που τον θέλουν σε μεγάλη γερμανική ομάδα το προσεχές καλοκαίρι.

Θεωρείται ο αναμορφωτής τόσο της Χέρτα, όσο και της Γκλάντμπαχ και την τελευταία διετία έχει μία πολύ πετυχημένη πορεία στην Νις. Ο Λουσιέν Φαβρ ωστόσο ανακοίνωσε ότι το προσεχές καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τον γαλλικό σύλλογο, παρότι έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο μαζί του!

Η απόφαση του Ελβετού προπονητή πυροδότησε εκ νέου τα σενάρια που τον θέλουν πάλι πίσω στην Γερμανία, αφού ο Φαβρ βρίσκεται δεδομένα τόσο στο στόχαστρο της Μπάγερν, όσο και της Ντόρτμουντ που ψάχνουν προπονητή για την επόμενη περίοδο.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κρίσιμη συνάντηση με τον Τ/κ Ηγέτη τη Δευτέρα - Οι αναφορές σε Δρουσιώτη και τιμές καυσίμων

ΠτΔ: Κρίσιμη συνάντηση με τον Τ/κ Ηγέτη τη Δευτέρα - Οι αναφορές σε Δρουσιώτη και τιμές καυσίμων

Η χώρα μας επενδύει στην ενίσχυση της αποτρεπτικής της ισχύος είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE