ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αριθμός αρχείων παιδικής πορνογραφίας στην κατοχή 27χρονου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αριθμός αρχείων παιδικής πορνογραφίας στην κατοχή 27χρονου

Τετραήμερη κράτηση εναντίον 27χρονου για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Δευτέρα διάταγμα τετραήμερης κράτησης εναντίον 27χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόκτησης, κατοχής, πρόσβασης και διανομής παιδικής πορνογραφίας.

O 27χρονος συνελήφθη την Κυριακή (25/3) όταν στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης, όπως αναφέρει αστυνομική ανακοίνωση, ξεκίνησε ύστερα από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία μέσω της Europol, η οποία ανέφερε πως χρήστης του διαδικτύου σχετίζεται με ένα αρχείο φωτογραφίας με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Από εξετάσεις που έγιναν εξακριβώθηκε ότι ο χρήστης του διαδικτύου είναι ο 27χρονος. Μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων της Αστυνομίας, ερεύνησαν βάσει Δικαστικού εντάλματος, την οικία του, όπου εντόπισαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ο οποίος παραλήφθηκε για περαιτέρω εξετάσεις. Σε έλεγχο που έγινε στον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, εντοπίστηκε αριθμός αρχείων φωτογραφίας με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Την περασμένη βδομάδα η Αστυνομία συνέλαβε έναν 32χρονο για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΛΑΜ vs Άλμα – το καυτό μπρα-ντε-φερ ενόψει βουλευτικών εκλογών

ΕΛΑΜ vs Άλμα – το καυτό μπρα-ντε-φερ ενόψει βουλευτικών εκλογών

Η πολιτική σκηνή της Κύπρου έχει πάρει φωτιά ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026, με το ΕΛΑΜ και το νεοσύστατο Άλμα – Πολίτες για την Κύπρο- να ανταλλάσσουν σφοδρά πυρά. Η αντιπαράθεση των τελευταίων ημερών δείχνει ότι η μάχη για την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας θα είναι σκληρή, γεμάτη ίντριγκα και εντυπώσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE