ΚΥΠΡΟΣ: 27χρονος στο κελί για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

ΚΥΠΡΟΣ: 27χρονος στο κελί για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, για την οποία συνελήφθη την Κυριακή (25/3) 27χρονος, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία μέσω της Europol, η οποία ανέφερε πως χρήστης του διαδικτύου σχετίζεται με ένα αρχείο φωτογραφίας με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Αφού μετά από εξετάσεις που έγιναν, εξακριβώθηκε ότι ο πιο πάνω χρήστης του διαδικτύου είναι ο 27χρονος, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων της Αστυνομίας, ερεύνησαν το πρωί σήμερα, βάσει Δικαστικού εντάλματος, την οικία του, όπου εντόπισαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ο οποίος παραλήφθηκε για περαιτέρω εξετάσεις.

Σε προκαταρτικό έλεγχο που έγινε στον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, εντοπίστηκε αριθμός αρχείων φωτογραφίας με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο 27χρονος συνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος γύρω στις 13.15μ.μ. της Κυριακής (25/3) και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Η απόφαση για απόσυρση και η απάντηση για «στημένα παιχνίδια» και «κόλπα κάτω από το τραπέζι» (VIDEO)

Αννίτα Δημητρίου: Η απόφαση για απόσυρση και η απάντηση για «στημένα παιχνίδια» και «κόλπα κάτω από το τραπέζι» (VIDEO)

Σε μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που κλήθηκε ποτέ να λάβει παραδέχθηκε ότι προχώρησε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου όσον αφορά την απόσυρση της από το χρίσμα για τις Προεδρικές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE