ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Κοριτσάκι έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:  Κοριτσάκι έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας

Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του τρίχρονου κοριτσιού, που έπεσε το μεσημέρι του Σαββάτου 24/3 από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το άτυχο κορίτσι διέφυγε της προσοχής των γονιών του, σκαρφάλωσε στο κάγκελο του μπαλκονιού και από εκεί έπεσε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου.

Πρόκειται για προσφυγόπουλο από το Κουβέιτ, το οποίο διαμένει στη συγκεκριμένη πολυκατοικία μαζί με άλλες οικογένειες προσφύγων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE