ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Κοριτσάκι έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:  Κοριτσάκι έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας

Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του τρίχρονου κοριτσιού, που έπεσε το μεσημέρι του Σαββάτου 24/3 από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το άτυχο κορίτσι διέφυγε της προσοχής των γονιών του, σκαρφάλωσε στο κάγκελο του μπαλκονιού και από εκεί έπεσε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου.

Πρόκειται για προσφυγόπουλο από το Κουβέιτ, το οποίο διαμένει στη συγκεκριμένη πολυκατοικία μαζί με άλλες οικογένειες προσφύγων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE