Νέο ζευγάρι στην Ελληνική Showbiz! Παρουσίασε στο Facebook την νέα του αγαπημένη

Νέο ζευγάρι στην Ελληνική Showbiz! Παρουσίασε στο Facebook την νέα του αγαπημένη

Ανανεωμένος και ερωτευμένος είναι ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ δεν δίστασε να συστήσει στους διαδικτυακούς του φίλου τη γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά, την Χριστίνα.

«Έχω καιρό να ποστάρω. Μου έκλεισε το Facebook το δεύτερο λογαριασμό μου, και έχασα 5000 φιλαράκια. Τεσπα, στη φώτο με τη Χριστίνα, η οποία μου έχει σταθεί σα λαμπάδα, είμαι ήρεμος , μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γενικά όλα καλά» , έγραψε στη λεζάντα της κοινής τους φωτογραφίας.

 

 

Aπό peoplegreece

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE