Μυστήριος θάνατος ρώσου επιχειρηματία στη Βρετανία

Μυστήριος θάνατος ρώσου επιχειρηματία στη Βρετανία

«Ανεξήγητο» χαρακτήρισε η βρετανική αστυνομία τον θάνατο του στενού συνεργάτη του Μπορίς Μπερεζόφσκι, Νικολάι Γκλουσκόφ. Τις σχετικές έρευνες για τον θάνατο του Γκλουσκόφ έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της βρετανικής αστυνομίας, μελετώντας τις επαφές που είχε ο ρώσος επιχειρηματίας

Τη δήλωση αυτή έκανε στον ανταποκριτή του πρακτορείο TASS η Scotland Yard, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα όσον αφορά τις πληροφορίες που υπάρχουν για τον θάνατο του επιχειρηματία.

«Στην παρούσα φάση το αντιτρομοκρατικό τμήμα της αστυνομίας της πρωτεύουσας έχει αναλάβει την έρευνα για λόγους προφύλαξης, λαμβάνοντας υπόψιν τις επαφές που είχε ο συγκεκριμένος άνθρωπος», δήλωσε η βρετανική αστυνομία, η οποία κατά παράδοση δεν αναφέρει τα ονόματα των θανόντων ή των ατόμων που έχουν τραυματιστεί. Η βρετανική αστυνομία υπογράμμισε ότι ο θάνατος, που επήλθε στις 12 Μαρτίου στις 22:46 ( ώρα Λονδίνου), αξιολογείται ως ανεξήγητος.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η εφημερίδα Kommersant γράφει ότι η αστυνομία του Λονδίνου άρχισε να ερευνά τις συνθήκες του θανάτου του πρώην υποδιευθυντή της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας AEROFLOT Νικολάι Γκλουσκόφ, η σορός του οποίου βρέθηκε χθες με ίχνη ασφυξίας.

Όπως δήλωσαν στην εφημερίδα Kommersant, γνωστοί του Νικολάι Γκλουσκόφ, τον Γκλοσκόφ βρήκε νεκρό η κόρη του Νατάλια στο διαμέρισμα του στα περίχωρα του Λονδίνου. Σύμφωνα με την ίδια, στο λαιμό του πατέρα της ήταν εμφανή τα ίχνη ασφυξίας. Ωστόσο το αν οφείλονται σε δολοφονία ή αυτοκτονία παραμένει ασαφές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE