Άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό: Πιάστηκαν στα χέρια λόγω επαγγελματικών διαφορών - Xρησιμοποίησαν μεταλλικούς σωλήνες
Γύρω στη 1 το μεσημέρι χθες λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ αριθμού προσώπων στην οδό Πάφου στη Λεμεσό.
Τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/3) εντοπίστηκε να φλέγεται στην Γερμασόγεια το όχημα που χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν από το σημείο, οι δράστες της ληστείας στην ΣΠΕ Αγ. Αθανασίου.
Να σημειωθεί ότι το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΠΕ: Εντοπίστηκε το όχημα των δραστών
Θυμίζουμε ότι, το εν λόγω όχημα, ανήκει σε γυναίκα από την Ρωσία, η οποία κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι είχε κλαπεί από την οικία της μεταξύ των ημερών 15-16/2.
Με το πρώτο φως της ημέρας, οι Αρχές βρέθηκαν στην περιοχή της Γερμασόγειας, όπου απέκλεισαν την σκηνή όπου εντοπίστηκε το όχημα και διενεργούν επιτόπιες εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις