ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταζητείται πρόσωπο για υπόθεση ναρκωτικών

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταζητείται πρόσωπο για υπόθεση ναρκωτικών

Σχετικά με την υπόθεση του 30χρονου που συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/3), για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, καταζητείται και δεύτερο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου της ΥΚΑΝ, Στέλιου Σεργίδη, το πρωί της Τετάρτης (7/3) στο Τρίτο Ραδιόφωνο του ΡΙΚ, καταζητείται ακόμη ένα άτομο, για το οποίο εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, σχετικά με υπόθεση ναρκωτικών.

Θυμίζουμε ότι, τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/3), μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη 30χρονου κατοίκου της επαρχίας Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

 Σε έρευνα που έγινε από μέλη της ΥΚΑΝ Αρχηγείου, το απόγευμα της Τρίτης (6/3) στο όχημα που οδηγούσε ο 30χρονος στα Λατσιά, εντοπίστηκε ένα νάιλον σακούλι το οποίο περιείχε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 100 γραμμαρίων και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία της γιαγιάς του, εντοπίστηκαν τρία νάιλον σακούλια που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 306 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κοκαΐνης. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΚΑΝ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE