ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΠΕ: Εντοπίστηκε το όχημα των δραστών

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΠΕ: Εντοπίστηκε το όχημα των δραστών

Εντοπίστηκε να φλέγεται στην Γερμασόγεια το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες της ληστείας στην ΣΠΕ Αγ. Αθανασίου.

Συγκεκριμένα, γύρω στην 1:05 τα ξημερώματα της Τετάρτης 7/3, εντοπίστηκε να φλέγεται όχημα στην περιοχή Γερμασόγειας.

Στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική.

Το όχημα πιστεύεται ότι είναι το ίδιο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν από την σκηνή της ληστείας στην ΣΠΕ Αγ. Αθανασίου που διαπράχθηκε το πρωί της Τρίτης 6/3.

Το εν λόγω όχημα, ανήκει σε γυναίκα από την Ρωσία, η οποία κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι είχε κλαπεί από την οικία της μεταξύ των ημερών 15-16/2.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει καμία σύλληψη για την υπόθεση.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE