ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΠΕ: Εντοπίστηκε το όχημα των δραστών

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΠΕ: Εντοπίστηκε το όχημα των δραστών

Εντοπίστηκε να φλέγεται στην Γερμασόγεια το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες της ληστείας στην ΣΠΕ Αγ. Αθανασίου.

Συγκεκριμένα, γύρω στην 1:05 τα ξημερώματα της Τετάρτης 7/3, εντοπίστηκε να φλέγεται όχημα στην περιοχή Γερμασόγειας.

Στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική.

Το όχημα πιστεύεται ότι είναι το ίδιο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν από την σκηνή της ληστείας στην ΣΠΕ Αγ. Αθανασίου που διαπράχθηκε το πρωί της Τρίτης 6/3.

Το εν λόγω όχημα, ανήκει σε γυναίκα από την Ρωσία, η οποία κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι είχε κλαπεί από την οικία της μεταξύ των ημερών 15-16/2.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει καμία σύλληψη για την υπόθεση.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Chevron ο ΠτΔ - Έρχονται αποφάσεις για την ενέργεια από το Υπουργικό

Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Chevron ο ΠτΔ - Έρχονται αποφάσεις για την ενέργεια από το Υπουργικό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, αντιπροσωπεία της εταιρείας Chevron με επικεφαλής τον κ. Χαβιέ Λα Ρόσα.

BEST OF TOTHEMAONLINE