ΠΑΦΟΣ - ΒΙΑΣΜΟΣ: Τα ευρήματα που εντόπισε στην 24χρονη ο ιατροδικαστής

ΠΑΦΟΣ - ΒΙΑΣΜΟΣ: Τα ευρήματα που εντόπισε στην 24χρονη ο ιατροδικαστής

Από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους εξετάστηκε η 24χρονη που κατήγγειλε βιασμό της από άγνωστο πρόσωπο στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ιατροδικαστική εξέταση κατέδειξε ότι η νεαρή από την Αγγλία φέρει εκδορές στην πλάτη και στους γλουτούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 24χρονη, που είναι μόνιμη κάτοικος Κύπρου, ανέφερε ότι γύρω στις 03:30 χθες, ενώ βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Κάτω Πάφο, γνώρισε άντρα ηλικίας 20 με 25 ετών.

Με βάση τον ισχυρισμό της, γύρω στις 04:45 αποχώρησαν από τη δισκοθήκη και μετέβησαν σε ανοικτό χώρο πίσω από τη δισκοθήκη, όπου ο άντρας ήρθε σε συνουσία μαζί της χωρίς τη θέληση της.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, ο ύποπτος είναι λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75 περίπου, με κοντά καστανόξανθα μαλλιά.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης θα καταβληθούν προσπάθειες για εξακρίβωση της ταυτότητας του ατόμου αυτού μέσα από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στην περιοχή.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE