ΠΑΦΟΣ - ΒΙΑΣΜΟΣ: Τα ευρήματα που εντόπισε στην 24χρονη ο ιατροδικαστής

ΠΑΦΟΣ - ΒΙΑΣΜΟΣ: Τα ευρήματα που εντόπισε στην 24χρονη ο ιατροδικαστής

πό τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους εξετάστηκε η 24χρονη που κατήγγειλε βιασμό της από άγνωστο πρόσωπο στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ιατροδικαστική εξέταση κατέδειξε ότι η νεαρή από την Αγγλία φέρει εκδορές στην πλάτη και στους γλουτούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 24χρονη, που είναι μόνιμη κάτοικος Κύπρου, ανέφερε ότι γύρω στις 03:30 χθες, ενώ βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Κάτω Πάφο, γνώρισε άντρα ηλικίας 20 με 25 ετών.

Με βάση τον ισχυρισμό της, γύρω στις 04:45 αποχώρησαν από τη δισκοθήκη και μετέβησαν σε ανοικτό χώρο πίσω από τη δισκοθήκη, όπου ο άντρας ήρθε σε συνουσία μαζί της χωρίς τη θέληση της.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, ο ύποπτος είναι λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75 περίπου, με κοντά καστανόξανθα μαλλιά.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης θα καταβληθούν προσπάθειες για εξακρίβωση της ταυτότητας του ατόμου αυτού μέσα από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στην περιοχή.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE