ΚΡΗΤΗ: Τεράστια ποσότητα κάνναβης σε αλιευτικό -Πάνω από 1 τόνος - VIDEO

ΚΡΗΤΗ: Τεράστια ποσότητα κάνναβης σε αλιευτικό -Πάνω από 1 τόνος - VIDEO

Ξεπερνά τον έναν τόνο- σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- η ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, σε μορφή «σοκολάτας», που εντοπίστηκε σε αλιευτικό σκάφος, στην Κρήτη.

Στελέχη του Λιμενικού ακινητοποίησαν το σκάφος 20 μ., με ξένη σημαία και πλήρωμα τέσσερις Σύρους, τα ξημερώματα της Παρασκευής, 40 ναυτικά μίλια νότια της Κρήτης, κοντά στην Ιεράπετρα.

Αρχικά, στην επιχείρηση συμμετείχε το Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης 060, το οποίο εντόπισε το σκάφος και στη συνέχεια ζητήθηκε από τoν Κλάδο Ασφάλειας του Αρχηγείου του Λιμενικού να σπεύσει προς ενίσχυση και δεύτερο πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης ΠΑΘ με κλιμάκιο στελεχών των ειδικών δυνάμεων. Παράλληλα στην επιχείρηση πήραν μέρος δύο αεροσκάφη, ένα του λιμενικού και ένα λετονικό της Frontex.

Το αλιευτικό, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, φέρεται να έχει ξεκινήσει από την Κύπρο, με προορισμό λιμάνι ευρωπαϊκής χώρας.

Από iefimerida.gr 

https://www.youtube.com/watch?v=6o9fkcKylOg&feature=youtu.be 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.