ΠΑΦΟΣ: Επιστημονικές εξετάσεις για τον βιασμό της τουρίστριας

ΠΑΦΟΣ: Επιστημονικές εξετάσεις για τον βιασμό της τουρίστριας

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (3/3), η ιατροδικαστική εξέταση της 24χρονης τουρίστριας, η οποία κατάγγειλε τον βιασμό της το βράδυ της Παρασκευής (2/3), με δείγματα να αποστέλλονται για επιστημονικές εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, όπως μας αναφέρθηκε από την Αστυνομία, κατά την ιατροδικαστική εξέταση λήφθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.
Λόγω του ότι πρόκειται για μια λεπτή υπόθεση δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες από την ιατροδικαστική εξέταση.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3:30 μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 24χρονη Αγγλίδα τουρίστρια, όπως ανέφερε στην καταγγελία της γνώρισε νεαρό άνδρα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Πάφο.

Στη συνέχεια γύρω στις 4:45, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, μαζί με τον νεαρό μετέβησαν σε ανοικτό χώρο πίσω από το κέντρο διασκέδασης όπου παρά τη θέληση της ήρθαν σε συνουσία.

Ο άντρας σύμφωνα με την καταγγελία, είναι ηλικίας 20 με 25 ετών, ύψους 1.75, με κοντά καστανόξανθα μαλλιά.

Το ΤΑΕ κλιμάκιο Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.