Η απίστευτη σύμπτωση με τον τραυματισμό του Νεϊμάρ!

Η απίστευτη σύμπτωση με τον τραυματισμό του Νεϊμάρ!

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η μοίρα τα φέρνει με τέτοιο τρόπο, ώστε ο Νεϊμάρ να μην χάσει το γενέθλιο πάρτι της αδερφής του!

Tης έχει παθολογική αδυναμία, εξάλλου ένα τεράστιο τατού με το πρόσωπο της κοσμεί το δεξί του μπράτσο. Οι συνωμοσιολόγοι των social media σκάλισαν και βρήκαν μία απίθανη ιστορία που συνδέει τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου άσου με τα γενέθλια της αδερφής του!

Ο τραυματισμός του Νεϊμάρ στο πέμπτο μετατάρσιο θα τον αφήσει εκτός μάχης τουλάχιστον για δύο μήνες, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα χάσει ούτε φέτος το πάρτι γενεθλίων της Ραφαέλα στις 11 Μαρτίου!

Που βρίσκεται η σύμπτωση; Ο Νεϊμάρ δεν έχασε ούτε το περσινό πάρτι (ξανά τραυματίας), ούτε τα δύο προηγούμενα, στα οποία κατά διαβολική σύμπτωση ήταν τραυματίας!

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE