Το πλάνο του Γιώτη Δημητρίου και το… πως οραματίζεται την Ομόνοια

Το πλάνο του Γιώτη Δημητρίου και το… πως οραματίζεται την Ομόνοια

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης (27/2) , ο εκ των υποψηφίων για την Προεδρία της Ομόνοιας, Γιώτης Δημητρίου, αναλύει το πλάνο για τον «πράσινο» σύλλογο.

Διαβάστε αναλυτικά:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αγαπητοί φίλοι και φίλες της Ομόνοιας. Αντιλαμβανόμενος την κρίσιμη φάση που περνά η ομάδα μας, θα ήθελα... Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.com

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

Τα μικρά κράτη είναι απολύτως αναγκαίο να διαβάζουν και να γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα και να εργάζονται, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου και σχεδιασμού, για ενίσχυση όλων των παραγόντων ισχύος τους, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι "αυτό είναι που πράττουμε σήμερα ως διακυβέρνηση του τόπου".

BEST OF TOTHEMAONLINE