Στην Άγκυρα η πρώτη επίσκεψη της νέας ηγεσία των κατεχομένων

Στην Άγκυρα η πρώτη επίσκεψη της νέας ηγεσία των κατεχομένων

Στις 5 Μαρτίου προσκλήθηκε από τον Τούρκο ΥΠΕΞ στην Άγκυρα ο «υπουργός εξωτερικών» Κουντρέτ Οζερσάι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Χαμπέρ Κίπρις, αυτό μετέδωσε ως μήνυμα στο τουίτερ ο ανταποκριτής του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Ντογάν στα κατεχόμενα, Σεφά Καράχασαν.

Στο μεταξύ σε συνέντευξή του σήμερα στο τ/κ «πρακτορείο ειδήσεων» (ΤΑΚ) ο «πρωθυπουργός», Τουφάν Ερχιουρμάν ανέφερε ότι δεν έχει καθοριστεί ακόμη το ραντεβού του με την τουρκική κυβέρνηση με την οποία θα συζητήσουν το νέο οικονομικό πρωτόκολλο και πρόσθεσε ότι στην Άγκυρα θα μεταβεί πιθανότατα μαζί με τον «αναπληρωτή πρωθυπουργό» και «υπουργό εξωτερικών», Κουντρέτ Οζερσάι.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE