Ανεβάζει Τζιωνή κι άλλα πιτσιρίκια…

Ανεβάζει Τζιωνή κι άλλα πιτσιρίκια…

Μετά την «καρατόμηση» των Μαρκάσα, Άλεξ Σοάρες, Ράφα Λόπες, αλλά και τους σοβαρούς τραυματισμούς των Φραγκέσκου, Φιλιώτη, έχουν μειωθεί δραματικά οι επιλογές παιχτών για την τεχνική ηγεσία ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. 

Αναγκαστικά θα… προβιβάσουν παίχτες από την ομάδα Νέων. Ένας απ αυτούς είναι ο 16χρονος επιθετικός Μαρίνος Τζιωνής (απλή συνωνυμία με τον πρόεδρο του συλλόγου), ο οποίος τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. 

Βασικά η πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας, ήταν οι νεαροί παίχτες να συμπεριλαμβάνονταν στην αποστολή του αγώνα με τη Δόξα, αλλά δεν έγινε έγκαιρα η εγγραφή τους στην Ομοσπονδία. 

Tρεις δεδομένες επιστροφές θα έχει η Ομόνοια με τον ΑΠΟΕΛ την Κυριακή. Αυτές των Νταρμπισάϊαρ, Καντέ και Τζαίλσον που ήταν τιμωρημένοι. Θα φανεί τις επόμενες μέρες, κατά πόσον θα είναι διαθέσιμοι κάποιοι εκ των Χριστοφή, Κιπιάνι και Μιχαήλοφ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ -  Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ - Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επίσημη επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE