ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ-ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Άλυτος παραμένει ο γρίφος για τον θάνατο της 46χρονης– Δηλώσεις Α. Παπέττα

ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ-ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Άλυτος παραμένει ο γρίφος για τον θάνατο της 46χρονης– Δηλώσεις Α. Παπέττα

Επιτόπιες εξετάσεις στο σημείο όπου εντοπίστηκε η 46χρονη στη Γεροσκήπου, διενέργησαν το απόγευμα της Πέμπτης (22/2), η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών (ΥΠ.ΕΓ.Ε.) καθώς και η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα

Η κα. Παπέττα διενήργησε επίσης αυτοψία και στη σορό της άτυχης γυναίκας.

Όπως ανέφερε στο ThemaOnline η κα. Παπέττα, η άτυχη 46χρονη φέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο της το σώμα, ενώ όπως μας επισήμανε όλα τα ενδεχόμενα για την ώρα παραμένουν ανοιχτά.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης γυναίκας που θα διενεργηθεί την Παρασκευή (23/2).

Υπενθυμίζουμε ότι η άτυχη 46χρονη εντοπίστηκε σε χωράφι κατακρεουργημένη από άντρα που βρισκόταν στην περιοχή, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ι. Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.